• Bioelektrostimulacija mišic proti ohlapnosti, za boljši mišični tonus in večjo mišično maso. Je odličen pripomoček za oblikovanje postave ob hujšanju in za odpravo »jahalnih hlač« ter trebušne debelosti. Terapija ima dokazane pozitivne učinke pri regulaciji sladkorja v krvi. Vrhunski profesionalni aparati uporabljajo fiziološke električne tokove, terapija pa je v rokah izkušenih terapevtov izredno učinkovita, neboleča in visoko aktivna. Priporočamo jo tudi tistim z normalno težo za pomladitev in preoblikovanje postave. V intenzivni fazi jo izvajamo od en- do trikrat tedensko, v fazi stabilizacije pa enkrat na teden ali na štirinajst dni.

 

  • Aparativna limfna drenaža – presoterapija: je prijetna in učinkovita terapevtska tehnika za izboljšanje venske in limfne cirkulacijo. Odpravi venski zastoj in otekanje nog ter občutek težkih nog pri sedečem delu, po potovanjih, pa tudi po večjem naporu. Koristi pri zaprtju – zapeki in zmanjša zastoj tekočine ob hormonskih nihanjih (menstruacija, obmenopavzalno obdobje). Priporočamo jo v intenzivni obliki od en- do dvakrat tedensko, pozneje pa tedensko, na štirinajst dni ali po potrebi.

 

  • Dermosonic – terapija z vakuumsko masažo in ultrazvokom: je ena novejših proticelulitnih tehnik, posebej priporočljiva za odpravo lokaliziranih maščobnih oblog in za uporabo na manjših površinah (npr. nadlahteh, podbradku). Ultrazvok in vakuumska masaža učinkujeta na podkožno maščevje in izboljšata pretok krvi, zmanjšata zastoj tekočine v limfnem in venskem obtoku ter povečata presnovo trigliceridov v maščobnih celicah, s tem pa se učinkovito zmanjša volumen maščobnih oblog. Ultrazvok z delovanjem na kožo izboljša njeno napetost. Za dober učinek je potrebnih vsaj deset tretmajev, en do dvakrat tedensko. Ponavljamo jih na štiri do šest mesecev.

 

  • ELOS TM elektrooptična sinergija je vrhunska proticelulitna terapevtska tehnika, ki kot učinkovine uporablja  vakuumsko masažo, radiofrekvenco in infrardečo svetlobo.  Zaradi dokazane učinkovitosti in koristi za zdravje jo je leta 2005 za odpravo celulita odobrila Ameriška zvezna uprava za hrano in zdravila (FDA – Food and Drug Administration). Ta zahtevna terapija za popoln učinek potrebuje individualen pristop in dobro sodelovanje klienta. Priporočljivo število in pogostnost tretmajev je enaka kot pri dermosonic terapiji.

 

  • Kozmetološki postopki pomlajevanja: AH kisline, mikrodermabrazija oz. diamantni piling, fiziolift, multilift – stimulacija obraznih mišic z biološkimi tokovi.

 

  • Proticelulitne maske in obloge v biosavni in body wrappingu, najrazličnejši pilingi