IV
Individualna vadba
Psihološka obravnava
Kolektiv Centra Medico
Skupinske vadbe
Dietetična obravnava

V centru Medico dr. Sentočnik izvajamo specialistične zdravstvene storitve na področjih: diagnostika, interna medicina, psihoterapija, ginekologija, dermoestetika, medicinska pedikura in terapevtsaka masaža.
Diagnostika – celotna internistična diagnostika: laboratorijske preiskave krvi in urina, ultrazvok trebušnih organov, ščitnice, pregled ožilja z ultrazvokom in Dopplerjem, EKG.
Interna medicina: internistični in preventivni pregledi, pregledi revmatoloških bolnikov ter bolnikov z visokim krvnim tlakom.
Ginekološka ordinacija: ultrazvočna diagnostika rodil in dojk, ginekološki pregledi, odvzem in citološka analiza brisa.
Dermoestetska ambulanta: odstranitev bradavic in kožnih izrastkov.
Medicinska pedikura in terapevtske masaže pod zdravniškim nadzorom.

 

 • Specialistična internistična ordinacija

  Opravljamo internistične in preventivne preglede, managerske preglede ter preglede bolnikov z revmatskimi težavami in visokim krvnim tlakom.
 • Zdravstvena diagnostika

  Pregledi z ultrazvokom (trebušnih organov, vratu in ščitnice, sklepov in obsklepnih tkiv; pregled pretočnosti vratnih arterij z ultrazvokom in barvnim Dopplerjem; ultrazvočne meritve količine maščevja v podkožju in v trebušni votlini, ginekološki ultrazvok in ultrazvok dojk) EKG, laboratorijske preiskave krvi in urina (hemogram, biokemične preiskave, testi jetrne in ledvične funkcije, testi delovanja ščitnice, ugotavljanje prisotnosti antigena prostate – PSA, pregled krvi na prisotnost infekcije želodca z bakterijo Helicobacter Pylori, tumorski markerji, določitev hormonov v krvi, pregled urina).
 • Psihoterapevtska ordinacija

  Individualna in skupinska psihoterapija, psihoterapija pri hujšanju in za vzdrževanje teže, psihoterapija motenj hranjenja v povezavi z debelostjo, partnerska psihoterapija, individualna in družinska psihoterapevtska obravnava mladostnikov in otrok z debelostjo, psihoterapija pri stresu, za osebnostno rast, pri izgorelosti, skupinska psihoterapija parov.
 • Dermoestetska ordinacija

  Odstranitev benignih kožnih sprememb (bradavic, izrastkov) s krio- in elektroterapijo, odstranitev kapilar, odstranitev starostnih sprememb na koži (peg in keratoz) s krio- in elektroterapijo. Odlični rezultati z maksimalnim estetskim učinkom.
 • Specialistična ginekološka ordinacija

  Ginekološki pregledi, bris materničnega ustja, ultrazvočni pregledi dojk in rodil - transabdominalni in vaginalni ultrazvok.
 • Medicinska pedikura

  Pri težavah s kožo in nohti nog, pod nadzorom zdravnika.
 • Terapevtske masaže

  Pri težavah s hrbtenico, sklepi in mišicami, pod nadzorom zdravnika.